TraineesPoint

TraineesPoint: het punt voor training, eten, advies en gastvrijheid.

We zijn een bedrijf dat, iedereen die daar interesse voor heeft, kennis wil laten maken met koken in combinatie met training. We willen mensen iets nieuws leren met betrekking tot koken, eten en gastvrijheid.

Daarnaast willen we je laten genieten van het effect van de gezamenlijke interesse, het enthousiasme en de interactie, die bij het samen koken ontstaat. Wij maken ook gebruik van een persoonlijkheidsprofiel genaamd DISC om meer inzicht te geven in gedrag en communicatie dit is een aanvulling als mensen willen leren op deze gebieden.

  • TraineesKitchen Kookcursussen en kookworkshops door een gediplomeerde chef.
  • TraineesTable Training op het gebied van koken, tafeletiquette en gastvrijheid.
  • TraineesTalent Training en inzicht in gedrag en communicatie.
  • TraineesPlace Verhuur eigentijdse trainingsruimte voor vergadering, feesten en bijeenkomsten.

 Ronald: Leermeester Ronald Burgers is alweer 15 jaar eigenaar van Catering Groep Nederland.

Na het goed doorlopen van de Hotelvakschool in Wageningen besloot hij zijn kennis in het ondernemers- en gastheerschap in te zetten in een eigen bedrijf. Dit landelijk georiënteerd cateringbedrijf is begonnen met het concept Barbecuecatering.nl. Daarna is dit uitgebreid naar Catering Groep Nederland waaronder de 3 pijlers Barbecuecatering.nl, Pizzacatering.nl en Buffetcatering.nl kwamen. Door de hoge mate van gestandaardiseerd, gecontroleerd en kwaliteitsgericht werken ontdekte CGN dat dit een ideale leerplek is. Onder andere voor leerlingen, mensen die bezig zijn met een opleiding in de horeca, maar ook mensen die hun horecaroots weer op willen pakken of door omstandigheden niet meer werkzaam waren, of werkzaam waren in een andere sector. Om deze medewerkers bekend te maken met èn een bredere kijk op de horeca dan catering alleen te geven, is mede het concept Trainees Table voor hen van grote waarde. Ze worden getraind in de keuken als kok of als gastheer/ gastvrouw in de bediening. Dit is een verrijking van hun kennis en werkervaring.

  Ramona: Trainer Ramona Burgers, is begonnen met een opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de HBO in Ede.

Na een aantal jaren werkervaring en kennis opgedaan te hebben bij een aantal instanties op het gebied van maatschappelijke hulpverlening en welzijn, o.a. Oudezijds 100 te Amsterdam en Timon te Zeist, besloot Ramona om full-time betrokken te zijn bij Catering Groep Nederland. In de tijd, inmiddels alweer 14 jaar bij Catering Groep Nederland heeft Ramona zich gespecialiseerd in de richting van training- van de medewerkers zodat er meer gastgericht gewerkt kan worden. De kennis en vaardigheden die opgedaan zijn in de opleiding en de jarenlange ervaring zorgen voor een goede bagage. Ramona is daarnaast inmiddels gecertificeerd trainer van het DISC profiel. Daarbij wordt inzicht gegeven in gedrag en communicatie ter verbetering van onderlinge relaties in teams. De mensen krijgen inzicht in gedrag en leren communicatie te verbeteren. 

Marijn: Leermeester en chef kok Marijn van de Worp is gecertificeerd Leermeester en heeft als kok zijn strepen in de horeca verdiend bij onder andere Sterrenrestaurant Basiliek te Hardewijk en als laatste bij 3-Sterrenrestaurant De Librije in Zwolle.

Hierdoor loopt Marijn voorop in de trends en de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Daarnaast heeft Marijn zich doorontwikkeld op het gebied van catering. De laatste opdrachten in zijn portfolio bestrijken onder meer het bedenken en presenteren van de nieuwe gerechten voor een nieuw geopend restaurant in Antwerpen. Marijn is zeer gedreven in zijn vak en wil dit graag aan de gast en de leerlingen overbrengen.