DISC en Koken met DISC:

Het DISC® instrument is een psychometrische en hoog gevalideerde gedragstest gebaseerd op het werk van William Marston ‘The Emotions of Normal People’. DISC heeft een wetenschappelijke ontwikkelingsgeschiedenis van meer dan 90 jaar en is in de afgelopen 25 jaar door meer dan 60 miljoen mensen wereldwijd gedaan. Het voordeel van DISC: Eenvoudig maar zeer doelgericht, mensen die het DISC assessment hebben gedaan herkennen zichzelf in de stijlen die in de rapportage naar voren komen en zijn over het algemeen zeer tevreden met de praktische insteek van het model. Het is werkelijk bruikbaar voor iedereen! Bovendien neem je een volledig en duidelijke rapportage mee naar huis of naar je team
waarin je alles nog eens rustig na kunt lezen of in teambesprekingen terug laat komen. Er zit namelijk ook een heel interessant en bruikbaar plan van aanpak bij de rapportage.

DISC boeken?
Team: Deze training wordt in-company of op de locatie TraineesPlace aangeboden en neemt een dagdeel tot één dag in beslag. Prijzen op aanvraag afhankelijk van de grote van het team. Individueel:Deze training wordt aangeboden op de locatie TraineesPlace en de kosten inclusief rapportage en gesprek zijn particulier € 150,- pp incl. BTW. Voor zakelijke contacten € 150,- excl. BTW. Boeken kan door ons te bellen op nummer 0318-551254 of mailen naar welkom@traineespoint.nl.

Koken met DISC
Het grote voordeel dat wij u kunnen bieden is dat we DISC direct in de praktijk kunnen brengen door DISC te koppelen met koken, een erg leuke manier van training en interactie..Koken met DISC® is een combinatie van de theorie van DISC® in de praktijk, gericht op samenwerking door middel van koken. Je begint met een inspirerende sessie, waarbij je zelf je eigen DISC® profiel scoort, leert wat dat profiel betekent, en welke effecten dat sorteert op je teamleden. Je leert elkaar beter begrijpen en daardoor, ook beter samen te werken. Na een korte break volgt de groepsopdracht, en gaat men al improviserend aan de slag. Met recept en professionele begeleiding. De DISC® theorie wordt hierbij in praktijk gebracht! Het krachtige van deze combinatie zit ‘m erin dat het geleerde direct in de praktijk word gebracht. Gesprekken worden anders, ogen geopend en de samenwerking wordt beter! Tijdens de training en kookworkshop bereidt je een lunch of een diner en deze wordt aan het einde van de dag genuttigd in onze sfeervolle ruimte TraineesPlace. Tijden; bijvoorbeeld lunch 09:30-14:30 of diner 13:30-20:00 uur.

Koken met DISC boeken?
Deze geheel verzorgde dag inclusief trainingsruimte, DISC rapportage en lunch of diner inclusief drankjes boekt u vanaf 295,- per persoon. Boeken kan door ons te bellen op nummer 0318-551254 of mailen naar welkom@traineespoint.nl.

image001