Pure kookkunst

Koken is een creatieve en ontspannen bezigheid. In onze nieuwe en sfeervolle trainingsruimte en onze vernieuwde keukens, verzorgt TraineesKitchen praktische workshops en cursussen.
Dit is voor iedereen die graag de beginselen van het koken onder de knie wil krijgen en voor kookliefhebbers die zich willen bekwamen in een bepaald aspect van het koken. Onder deskundige leiding van onze leermeester Marijn van de Worp nemen we je graag mee in de wereld van eten en gastvrijheid! Onder leiding van Marijn van de Worp leer je allerlei technieken op het gebied van koken, tevens leer je te werken met bijvoorbeeld pure producten. Marijn neemt je ook mee in de nieuwste trends op kookgebied. We streven naar een persoonlijke aanpak afgestemd op de wensen van de cursist.

Uitgelicht: “De Cursus”

Wat ga je leren?

In de kookworkshop “De Cursus” leer je een vijfgangenmenu voor te bereiden met inspirerende recepten. Daarnaast wordt je meegenomen in het kookproces en komen ook smaak-, snijtechnieken en nog veel meer aan bod. We starten elke avond met een uitleg onder genot van koffie, thee en huisgemaakte friandises (handgemaakte zoete hapjes) en sluiten af met een drankje en de zelfgemaakte gerechtjes. Op de laatste avond wordt de workshop afgesloten met een vijfgangen- diner met bijpassend wijnarrangement waarbij je een introduc√© mee mag nemen.

Anders dan anders

Om een betere kok te worden, zullen we vooraf een intake-formulier naar je mailen waarin je aan kunt geven of je specifieke wensen en/ of leerpunten hebt. Daarnaast kan je tijdens de workshop tot 1 maand erna kosteloos per email je culinaire vragen stellen bij onze chef-kok. Hij zal deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden, zo willen we je stimuleren om hetgeen je leert ook te blijven toepassen.

Wij bieden tevens de volgende workshops aan:

1. De ambacht: verschillende basistechnieken per thema
2. Koken 4 gangen: een heerlijk avondje uit-koken!! Hier wordt het aangename met het
nuttige(n) wel erg leuk!
3. Koken M/V (vrijgezellenfeest): Met de mannen gaan we aan de slag met grote stukken vlees, bier en sterke drank. Met de vrouwen gaan we koken met zoetigheid, chocolade, en cocktails.
4. Koken in de toekomst (moleculair): aan de slag met innovatie technieken, texturen en bereidingswijzen.
5. De cursus: in vijf avonden leert u een meergangen menu koken op sterrennivea
6. Koken met DISC: een combinatie van de theorie van DISC in de praktijk, gericht op samenwerking door middel van koken.