TraineesTable

Stel je hebt een belangrijke afspraak met een aantal zakenrelaties in een luxe
restaurant…..

Jullie arriveren en worden naar de tafel gebracht door de gastheer.

Maar jij vraagt je af…..waar hoor ik te gaan zitten? De ober komt aan jullie tafel en vraagt jou de wijn goed te keuren…..maar hoe doe je dat eigenlijk? Jullie gaan toosten op een succesvolle avond…..moet je glas juist klinken tegen het glas van de ander of niet?

Een van deze voorbeelden komt je vast bekend voor, we willen je daarom kennis laten maken met TraineesTable. Je komt met een eigen gekozen gezelschap van 8-14 personen naar onze sfeervolle locatie.

Je geniet van een smaakvol 7 gangen diner van onze chef Marijn van de Worp inclusief amuses en wijnarrangement en ondertussen maak je kennis met tafeletiquette, serveertechnieken en krijg je een kijkje in de keuken. Je mag vragen zoveel je wilt, genieten van de bereidingen en de wijnen, opmaak van de borden, de afwas laten staan en recepten mee naar huis nemen. Een culinair uitje met vrienden of familie, afdeling of bedrijf is het volgen van een
trainingsavond bij TraineesTable.