Sander van de Bosse

Chef / Leermeester
‘Als mensen een gezellige avond hebben, maar ook kennis op doen van het koken en de technieken die daarbij horen…en genieten van de gerechten dan ben ik tevreden!’

Sander van den Bosse is 6 jaar eigenaar en chef-kok geweest van een mooi restaurant aan de markt in Tiel. Horeca zit in Sanders bloed, direct nadat de knoop van verkoop was doorgehakt kwam Catering Groep/ TraineesPoint in beeld.
Sander is een enorme aanvulling voor het team, zijn kennis, enthousiasme en passie voor het vak zet hij op een hele informele laagdrempelige manier in. Hij neemt je tijdens de kookworkshops of training in eten en etiquette, mee in de bereidingen, technieken en presentatie van de gerechten op een hele leerzame manier. Sander is een front-cooking gastheer! Die wil dat iedereen het bij de kookworkshop naar zijn zin heeft!

Neem een KIJKJE in onze wereld

Contact opnemen

TraineesPoint maakt gebruik van functionele cookies en analytische cookies.
Meer info: https://traineespoint.nl/Privacybeleid/
TraineesPoint maakt gebruik van functionele cookies die strikt noodzakelijk zijn voor de werking van de website en analytische cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Wanneer u verder gaat op onze website gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer info: https://traineespoint.nl/Privacybeleid/

.