Ons team

Marieke de Vries

Trainer/gastvrouw

Samen koken en nieuwe ingrediënten en gerechten ontdekken. Dat is voor mij waar een kookworkshop om draait.

Iedereen kan (leren) koken en een kookworkshop is een laagdrempelige manier om iets nieuws te leren. Daarbij is samenwerken niet alleen belangrijk, maar ook heel leuk om te doen. Bijvoorbeeld als personeelsuitje, teambuilding, of met vrienden of familie. Daarbij geeft het extra veel voldoening als je na het koken kunt genieten van de gerechten die je met elkaar hebt bereid.

Ik vind het leuk om zelf in de keuken te staan en nieuwe gerechten uit te proberen. Het liefst deel ik dit met anderen en zo heb ik een aantal jaar mijn eigen kookstudio gehad waarbij ik kookworkshops gaf aan kleinere groepen.

Omdat ik graag deel uitmaak van een team ben ik in 2023 begonnen bij Catering Groep Nederland en verzorg ik samen met mijn collega’s de kookworkshops vanuit TraineesPoint. Ik word enthousiast als ik mensen zie samenwerken en we met elkaar mooie gerechten op tafel kunnen zetten! 

Neem een KIJKJE in onze wereld