Ons team

Ronald Burgers

Leermeester Gastheer/DISC trainer

Als ik mee kan werken aan overdracht van kennis, met mijn ervaring mensen kan enthousiasmeren en wij een gezellige, mooie (culinaire) dag of avond bieden, dan is mijn doel bereikt.

Ronald Burgers is alweer ruim 20 jaar eigenaar van Catering Groep Nederland. Na het goed doorlopen van de Hotelvakschool in Wageningen besloot hij zijn kennis in het ondernemers- en gastheerschap in te zetten in een eigen bedrijf. Dit landelijk georiënteerd cateringbedrijf is begonnen met het concept Barbecuecatering.nl. Daarna is dit uitgebreid naar Catering Groep Nederland.

Door de hoge mate van gestandaardiseerd, gecontroleerd en kwaliteitsgericht werken, ontdekten we dat dit een ideale leerplek is. Onder andere voor leerlingen, mensen die bezig zijn met een opleiding in de horeca, maar ook mensen die hun horecaroots weer op willen pakken of door omstandigheden niet meer werkzaam waren. Om deze medewerkers bekend te maken met èn een bredere kijk op de horeca dan catering alleen te geven, is mede het concept TraineesTable voor hen van grote waarde. Ze worden getraind in de keuken als kok of als gastheer/ gastvrouw in de bediening. Dit is een verrijking van hun kennis en werkervaring.

Ronald is ook DISC 3D gecertificeerd. Hij heeft inmiddels in de loop van de tijd hier al veel kennis en inzicht in opgedaan, omdat het binnen Catering Groep Nederland ook al lange tijd wordt ingezet. Door de certificering is het mogelijk om dit ook binnen andere teams en organisaties in te zetten.

Zijn specialisaties zijn: inzicht geven in de organisatie, efficiëntie brengen binnen teams, en werkwijze en inzicht geven in de onderlinge kwaliteiten, hoe je daarin met elkaar communiceert en samenwerking kunt verbeteren.

Neem een KIJKJE in onze wereld