Ons team

Thomas Burgers

Chef

‘Laten zien waarom koken ontzettend leuk is en mensen daarin enthousiasmeren, dat is voor mij het belangrijkste van een workshop. Als de mensen naar huis gaan met deze ervaring dan is dat in mijn ogen een mooier resultaat dan dat ze een alleen maar kennis hebben opgedaan!’

Tijdens een stage in de bedrijfscatering en de ervaring die hij opdeed in de Horecawereld, werd Thomas’ passie voor de keuken aangewakkerd. Hij kwam na verloop van tijd te werken in een bekend 5-sterren hotel in Amsterdam, waar hij ook ruim 2 jaar lang kookworkshops op hoog niveau heeft gegeven. Daar heeft hij wel de fijne kneepjes van het vak geleerd. Na deze mooie ervaring heeft Thomas de keuze gemaakt om bij TraineesPoint en CGN aan de slag te gaan. De combinatie van partycatering, kookworkshops en events is voor hem een aantrekkelijke combinatie. Zeker ook met de ervaring die hij eerder heeft opgedaan bij het volgen van een sociale studie, kan hij het prachtige kookgedeelte en het trainingsonderdeel samenvoegen in een workshop. Om mensen dan te enthousiasmeren en samen te laten werken, zoals we vaak in een keuken doen, is iets waar hij energie van krijgt. Thomas ervaart de kansen die hij nu krijgt, om nog weer verder te groeien en bij te dragen aan de mogelijkheid om te ontwikkelen en dit weer in te zetten voor onze gasten als heel positief. Zijn kracht zit in het feit dat hij heerlijk vanuit hoogstaande kwaliteit kan koken, maar het ook leuk vind om de gasten iets te leren en die contacten te hebben. De combinatie om te koken én met mensen te werken geeft hem voldoening en plezier.

Neem een KIJKJE in onze wereld