Training en INZICHT in GEDRAG en COMMUNICATIE door DISC.

Verkooptechnieken optimaliseren met DISC training

Wil jij graag jouw verkooptechnieken naar een hoger niveau tillen? Volg onze DISC training. In de dagelijkse praktijk van sales gaat het altijd om de goede match met jouw potentiële opdrachtgever. Door jouw ervaring kun je dit waarschijnlijk al goed inschatten, maar de kans is ook aanwezig dat je graag nog efficiënter wil worden in jouw sales technieken. Het zou ook prettig zijn als je nog meer aansluit bij de behoeften van de klant of opdrachtgever, zodat je een relatie krijgt en behoudt. Om dit mogelijk te maken, is DISC en Sales ontwikkeld. 

Sales technieken optimaliseren met DISC en Sales

Bij deze training scoor je jouw eigen salesprofiel en krijg je inzicht in jouw (potentiële) klanten en relaties:

  • Ben je een overtuigend en invloedrijk type of zit je meer op de kwaliteit en details?
  • Verkoop jij doelgericht of neem je de tijd om de ander de leren kennen?

Dat zijn zomaar wat voorbeelden. Je leert in de communicatie training aan te sluiten bij de behoeften van de ander, zodat je effectief kunt communiceren en verkopen. In de rapportage zit zelfs een plan van aanpak om je ook daadwerkelijk aan de slag te laten gaan met hetgeen je hebt geleerd.

Vanuit TraineesPoint zijn we erg enthousiast over DISC en Sales, omdat het nieuwe inzichten geeft in de sales benadering. Bovendien is het voor elke persoon die werkzaam is in sales, een uitstekende toevoeging in zijn of haar verkooptechnieken.

Wil je dit individueel of voor je team?

Als je de training graag zelf wilt doen, dan is dat mogelijk. Een individuele sessie neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Je gaat dan naar huis met een sales rapportage en veel extra advies dat je direct kunt gebruiken.

Ben je geïnteresseerd in een teamsessie? Dan krijgt iedereen eerst een individuele sessie. Deze duurt ongeveer 1,5 uur en je ontvangt dan gelijk je persoonlijke rapportage met een helder advies. Daarna volgt een teamtraining. Dit kost qua tijd een dagdeel, waarin de lengte van dat dagdeel in overleg met de wensen van het team wordt bepaald.

Til jouw verkooptechnieken naar een hoger niveau

Wil jij alleen of samen met jouw team werken aan de verkooptechnieken en onze training volgen? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. Natuurlijk kun je ook direct een offerte aanvragen via de button hieronder.Wat vinden onze gasten van ons?


Neem een KIJKJE in de keuken van je EIGEN ik