Kookcursussen en KOOKWORKSHOPS door een GEDIPLOMEERDE chef.

TraineesKitchen

TraineesKitchen: voor de leukste kookworkshops

Wil je graag met vrienden of collega’s – onder begeleiding van een masterchef – aan de slag in de keuken? Volg dan één van de kookworkshops bij TraineesKitchen. Afhankelijk van waar je naar op zoek bent, hebben wij een mooi gevarieerd aanbod:

  • Kookworkshop 4-gangen koken
  • Kookworkshop Big Green Egg Experience
  • Kookworkshop Masterclass
  • Teambuilding – koken met DISC

Leer de ambacht van het koken tijdens onze kookworkshops

Met ons uitgebreide 4-gangen menu kun je flink aan de slag gaan in de keuken. Ben je juist op zoek naar wat inzichten en wil je daarna wat langer tafelen, dan is onze Masterclass een aanrader. Aan de hand van verschillende cursussen en workshops kun je zelf bepalen wat je wilt leren of trainen. In een informele sfeer organiseren wij verschillende arrangementen met als basis verse ingrediënten en pure smaken. Onder begeleiding van onze ervaren chefs leer je de ambacht van het koken.

Bij al onze workshops en trainingen wordt je ontvangen met koffie / thee en een smaakvolle amuse. De drankjes en de gezellige afsluiting met het nuttigen van de bereidingen in één van onze sfeervolle ruimtes in Veenendaal of Eerbeek zijn ook inbegrepen bij de workshops. Heb je andere wensen? Maak ze aan ons bekend en dan gaan we samen kijken of we daar een mooie invulling aan kunnen geven.

Kookworkshops worden verzorgd vanaf oktober t/m mei. De maand december in overleg.

Kookworkshop ‘4 gangen koken’

Het ultieme avondje uit-koken!

Tijdens deze workshop ga je met bijvoorbeeld familie, vrienden of collega´s gezamenlijk een 4-gangen menu bereiden in onze keuken. Na het koken kun je in onze sfeervolle TraineesPlace genieten van het diner, inclusief drankjes.

Tijden en prijs

Deze kookworkshop is een mooi aanvullend programma van 18:00u – 22:00u. De kosten van de kookworkshop zijn € 89,95 per persoon ex. BTW. Groepen zijn welkom vanaf 12 personen. Daaronder rekenen wij een meerprijs in overleg.

Je bent verzekerd van een leerzame, maar ook ontspannen culinaire avond!

De Big Green Egg biedt eindeloze mogelijkheden

Koken op de Big Green Egg is misschien wel één van de leukste dingen die TraineesKitchen te bieden heeft. Tijdens deze workshop ga je een heerlijke 3- of 4-gangen menu bereiden in onze keuken. Daarna ga je samen aan tafel.

Tijden en prijs

De tijden kunnen variëren. Het is erg leuk en leerzaam voor een vriendenmiddag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, maar ook zeker voor de serieuze (amateur)kok die graag zijn of haar skills wil uitbreiden. De kosten van de kookworkshop zijn € 89,95 per persoon ex. BTW. Groepen zijn welkom vanaf 12 personen. Daaronder rekenen wij een meerprijs in overleg.

Koken op de Big Green Egg kan iedereen leren!

Masterclass

Als je op zoek bent naar nieuwe culinaire inzichten, maar niet te lang zelf wilt koken, dan is onze Masterclass iets voor jou. Je kunt kiezen uit het bereiden van een 3- of 4-gangen menu of een Big Green Egg Experience.

Tijden en prijs

Start bijvoorbeeld rond 18:00u. Uitermate geschikt voor groepen die wel een culinaire avond willen, maar een gevarieerd gezelschap hebben waar niet iedereen iets met koken hoeft te hebben en je toch wat leert! De kosten van de masterclass zijn € 89,95 per persoon excl. BTW. Groepen zijn welkom vanaf 12 personen. Daaronder rekenen wij een meerprijs in overleg.

Een mooie beleving waar je zeker wijzer van wordt!

Teambuilding – Koken met DISC

Koken met DISC is een combinatie van de theorie van DISC in de praktijk, gericht op samenwerking door middel van koken. Een ideaal concept voor teambuilding. Uiteraard geniet je ook van heerlijk eten in onze sfeervolle trainingsruimte TraineesPlace.

Tijden en prijs

Tijdens de workshop bereid je een lunch of diner en deze wordt aan het einde van de dag genuttigd in onze sfeervolle ruimte. Lunch van bijvoorbeeld 10:00u tot 14:30u of diner van 15:00 tot 20:00u. De kosten van Koken met DISC zijn vanaf € 295 per persoon ex. BTW. Groepen zijn welkom vanaf 8 personen daaronder rekenen wij een meerprijs in overleg

Neem een KIJKJE in onze keuken