Training en INZICHT in GEDRAG
en COMMUNICATIE door DISC.

DISC trainingen

Bevorder de samenwerking en communicatie in jouw team met onze DISC trainingen

Wil jij inzicht krijgen in jouw persoonlijke vaardigheden, voorkeursgedrag en de wijze voorop je communiceert? Wil jij een communicatie training volgen die direct voor een positief effect zorgt binnen jouw bedrijf? Volg dan één van onze DISC trainingen. Bij TraineesPoint werken we met het DISC profiel om individuen en teams een beter inzicht te geven in gedrag en communicatie.

Wat is het DISC profiel?

Het DISC profiel is een eenvoudige en unieke persoonlijkheidstest die niet alleen inzicht geeft in jouw eigen persoonlijke vaardigheden, jouw voorkeursgedrag en jouw manier van communiceren, maar ook in het gedrag en de communicatie van anderen. Het DISC model is een ideale mogelijkheid om jouw persoonlijk gedrag en communicatie in kaart te brengen én ook dat van jouw team.

Het mooie van werken met het DISC profiel is dat we kijken naar waar je goed in bent en waar je talent voor hebt. Dat is een positieve benadering, onderzoek heeft uitgewezen dat we acht keer zo snel groeien als we investeren in waar we goed in zijn.

Resultaten van onze DISC trainingen

Wat leveren onze DISC trainingen jou op:

Inzicht geven in gedrag en kwaliteiten, inzetten op waar je goed in bent
Communicatie en samenwerking in teams bevorderen
Praktische no nonsens trainingen die direct een positief effect in je organisatie opleveren

De betrouwbaarheid en validiteit van het materiaal is ook hoog. Het is steeds weer verrassend om te merken hoe goed de persoonlijke rapportage wordt ontvangen door de deelnemers. Je kunt dit na afloop van de DISC training ook nog eens rustig doorlezen. Ook zit er een plan van aanpak bij, dat maakt dat je het ook zelf nog praktisch kunt maken en jezelf doelen kunt stellen.

Ook 1 van onze DISC trainingen volgen?

Als je met elkaar getraind wordt dan heeft dat altijd effect binnen een team. Er komen dingen ter sprake die anders niet zo snel worden benoemd. In plaats van dat je je ergert aan andere stijlen, ga je ervaren dat je elkaar nodig hebt in de samenwerking en ontstaat er meer waardering voor elkaar. Je krijgt ook tips hoe je beter kunt communiceren en wat wel of niet de samenwerking bevordert. We zijn beschikbaar voor allerlei doelgroepen en teams. Wil je getraind worden in leiderschap of juist in sales? Wil je meer open communicatie of zien waar talent en vaardigheden zitten? Er zijn veel mogelijkheden. Eén ding is zeker; positief effect in jouw team of voor jou persoonlijk is gegarandeerd! Neem contact met ons op voor meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden.

Neem een KIJKJE in de keuken van je EIGEN ik