Online DISC training volgen

Online DISC training volgen

Wil jij snel meer inzicht krijgen in je gedrag, kwaliteiten en de bijbehorende communicatie? Volg onze online DISC training.

Wij laten je graag kennis maken met het DISC profiel en maken daarbij gebruik van verschillende varianten. Met dit assessment richten we ons op gedrag en communicatie. Het is praktisch en duidelijk, het geeft direct inzicht in jezelf, je gedrag en je talenten. Het is een meerwaarde als je wilt werken vanuit je kwaliteiten. Als je DISC wilt doen, dan kan dat ook prima online. De DISC methode is zelfs bijzonder geschikt om online te doen en op deze manier direct inzichten te krijgen, die je gelijk kunt gebruiken.

Hoe werkt de online DISC training?

Je maakt een afspraak en krijgt via de mail, telefoon of video call een korte uitleg over DISC en wat het je oplevert. Daarna krijg je via de mail een link toegestuurd, zodat je gelijk online je profiel kunt invullen. Daarop maken wij een heldere rapportage voor je. Die wordt uitgebreid met jou besproken via een video call. Je krijgt praktische tips mee, waar je direct wat aan hebt. Dat komt, omdat je meer inzicht hebt gekregen in je gedrag en de bijbehorende communicatie. Deze rapportage ontvang je ook in je mailbox, zodat je belangrijke aspecten over jouw profiel terug kunt lezen. Op deze manier zet je DISC niet alleen in voor jezelf, maar ook om anderen beter te gaan begrijpen. In de rapportage zitten namelijk communicatietips. Je ziet dan welke voorkeursstijlen er nog meer zijn en hoe je daarmee om kunt gaan om de relatie of samenwerking te optimaliseren. Qua tijdsinvestering voor de online DISC training moet je denken aan ongeveer 1,5 uur tijd in totaal.

Wil je dit voor jezelf of voor je team?

Beiden kan. Het is mogelijk voor één persoon, maar ook voor een team. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Het geeft altijd een boost, omdat je (opnieuw) ontdekt waar je voorkeuren liggen en kijkt hoe je dat in kunt zetten. Als je doet waar je goed in bent, groei je acht keer zo snel (blijkt uit onderzoek). Kortom, interessant dus om daar met behulp van onze online DISC training duidelijkheid in te krijgen.

Wat vinden onze gasten van ons?


Neem een KIJKJE in de keuken van je EIGEN ik