Kookcursussen en KOOKWORKSHOPS door een GEDIPLOMEERDE chef.

TraineesKitchen

TraineesKitchen: de leukste kookworkshops voor Ede en omgeving

Wil jij met vrienden, familie of collega’s een leuke, enerverende kookworkshop volgen? Dan is TraineesKitchen echt wat voor jou! Onder begeleiding van een echte masterchef ga ja aan de slag in de keuken. Afhankelijk van waar je naar op zoek bent, hebben wij een mooi gevarieerd aanbod:

  • Kookworkshop 4-gangen koken
  • Kookworkshop Big Green Egg Experience
  • Kookworkshop Masterclass
  • Teambuilding – koken met DISC

Kortom, voor de leukste kookworkshops voor Ede en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres.

Leer de ambacht van het koken

Met onze verschillende cursussen en workshops kun je zelf bepalen wat je wilt leren of trainen. Met ons uitgebreide 4-gangen menu kun je direct aan de slag in de keuken. Wil je echt wat unieks en enerverend beleven? Dan is onze Big Green Egg Experience echt een aanrader. In een informele sfeer organiseren wij verschillende arrangementen met als basis verse ingrediënten en pure smaken. Onder begeleiding van onze ervaren masterchefs leer je de ambacht van het koken.

Bij al onze workshops en trainingen wordt je ontvangen met koffie / thee en een smaakvolle amuse. Ook de drankjes en de gezellige afsluiting met het nuttigen van de bereidingen in onze sfeervolle ruimte, genaamd TraineesPlace, zijn inbegrepen bij de workshops. Heb je andere wensen? Laat het ons weten. Dan gaan we samen kijken of we daar een mooie invulling aan kunnen geven.

Kookworkshops worden verzorgd vanaf oktober t/m mei. De maand december in overleg.

Kookworkshop Ede verzorgd door TraineesPoint

Kookworkshop ‘4 gangen koken’

Het ultieme avondje uit-koken!

Tijdens deze workshop ga je met bijvoorbeeld familie, vrienden of collega´s gezamenlijk een 4-gangen menu bereiden in onze keuken. Na het koken kun je in onze sfeervolle TraineesPlace genieten van het diner, inclusief drankjes.

Tijden en prijs

Deze kookworkshop is een mooi aanvullend programma van 18:00u – 22:00u. De kosten van de kookworkshop zijn € 89,95 per persoon ex. BTW. Groepen zijn welkom vanaf 12 personen. Daaronder rekenen wij een meerprijs in overleg.

Je bent verzekerd van een leerzame, maar ook ontspannen culinaire avond!

De Big Green Egg biedt eindeloze mogelijkheden

Koken op de Big Green Egg is misschien wel één van de leukste dingen die TraineesKitchen te bieden heeft. Tijdens deze workshop ga je een heerlijke 3- of 4-gangen menu bereiden in onze keuken. Daarna ga je samen aan tafel.

Tijden en prijs

De tijden kunnen variëren. Het is erg leuk en leerzaam voor een vriendenmiddag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, maar ook zeker voor de serieuze (amateur)kok die graag zijn of haar skills wil uitbreiden. De kosten van de kookworkshop zijn € 89,95 per persoon ex. BTW. Groepen zijn welkom vanaf 12 personen. Daaronder rekenen wij een meerprijs in overleg.

Koken op de Big Green Egg kan iedereen leren!

Masterclass

Als je op zoek bent naar nieuwe culinaire inzichten, maar niet te lang zelf wilt koken, dan is onze Masterclass iets voor jou. Je kunt kiezen uit het bereiden van een 3- of 4-gangen menu of een Big Green Egg Experience.

Tijden en prijs

Start bijvoorbeeld rond 18:00u. Uitermate geschikt voor groepen die wel een culinaire avond willen, maar een gevarieerd gezelschap hebben waar niet iedereen iets met koken hoeft te hebben en je toch wat leert! De kosten van de masterclass zijn € 89,95 per persoon excl. BTW. Groepen zijn welkom vanaf 12 personen. Daaronder rekenen wij een meerprijs in overleg.

Een mooie beleving waar je zeker wijzer van wordt!

Teambuilding – Koken met DISC

Koken met DISC is een combinatie van de theorie van DISC in de praktijk, gericht op samenwerking door middel van koken. Een ideaal concept voor teambuilding. Uiteraard geniet je ook van heerlijk eten in onze sfeervolle trainingsruimte TraineesPlace.

Tijden en prijs

Tijdens de workshop bereid je een lunch of diner en deze wordt aan het einde van de dag genuttigd in onze sfeervolle ruimte. Lunch van bijvoorbeeld 10:00u tot 14:30u of diner van 15:00 tot 20:00u. De kosten van Koken met DISC zijn vanaf € 250 per persoon ex. BTW. Groepen zijn welkom vanaf 8 personen daaronder rekenen wij een meerprijs in overleg

Enerverende kookworkshops voor Ede en omgeving

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor wat betreft de kookworkshops? Heb je nog vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Neem een KIJKJE in onze keuken