Kookcursussen en KOOKWORKSHOPS door een GEDIPLOMEERDE chef.

TraineesKitchen

Onze kookworkshops in Utrecht voor inspiratie en plezier

Ben je op zoek naar een onvergetelijke culinaire kookworkshop ervaring in Utrecht – de provincie? Zoek niet verder! Bij TraineesKitchen bieden we een reeks kookworkshops aan die je smaakpapillen betoveren en je kookvaardigheden naar een hoger niveau tillen. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of nog nooit een pan hebt aangeraakt; onze workshops zijn geschikt voor iedereen.

Bij TraineesKitchen geloven we in de kracht van koken om mensen samen te brengen, creativiteit te stimuleren en te leren over verschillende culinaire tradities. Onze kookworkshops in Utrecht zijn ontworpen om je te inspireren en plezier te beleven in de keuken. Dit zijn onze populaire workshops:

  • Kookworkshop 4-gangen koken
  • Kookworkshop Big Green Egg Experience
  • Kookworkshop Masterclass
  • Teambuilding – koken met DISC

Kookworkshops worden verzorgd vanaf oktober t/m mei. De maand december in overleg.

Kookworkshop ‘4 gangen koken’

Het ultieme avondje uit-koken!

Ontdek de geheimen van gastronomische gerechten en leer hoe je een heerlijk 4-gangen menu kunt bereiden. Onze ervaren chefs begeleiden je stap voor stap, zodat je indruk kunt maken op je vrienden, collega’s of familie met je culinaire vaardigheden. Na het koken kun je in onze sfeervolle TraineesPlace genieten van het diner, inclusief drankjes.

Tijden en prijs

Deze kookworkshop is een mooi aanvullend programma van 18:00u – 22:00u. De kosten van de kookworkshop zijn € 89,95 per persoon ex. BTW. Groepen zijn welkom vanaf 12 personen. Daaronder rekenen wij een meerprijs in overleg.

Je bent verzekerd van een leerzame, maar ook ontspannen culinaire avond!

Kookworkshop Big Green Egg Experience

Voor liefhebbers van barbecue en grillen is onze Big Green Egg Experience een must. Leer de kunst van het grillen op een Big Green Egg en ontdek hoe je smaakvol vlees of vis, gezonde groenten en andere gerechten kunt bereiden op deze unieke barbecue.

Tijden en prijs

De tijden kunnen variëren. Het is erg leuk en leerzaam voor een vriendenmiddag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, maar ook zeker voor de serieuze (amateur)kok die graag zijn of haar skills wil uitbreiden. De kosten van de kookworkshop zijn € 89,95 per persoon ex. BTW. Groepen zijn welkom vanaf 12 personen. Daaronder rekenen wij een meerprijs in overleg.

Koken op de Big Green Egg kan iedereen leren!

Kookworkshop Masterclass

Wil je echt de diepte in gaan en nieuwe technieken leren van professionele koks? Onze Masterclass-workshop biedt je de kans om je culinaire kennis te vergroten en te experimenteren met professionele kooktechnieken. Je kunt kiezen uit het bereiden van een 3- of 4-gangen menu of een Big Green Egg Experience.

Tijden en prijs

Start bijvoorbeeld rond 18:00u. Uitermate geschikt voor groepen die wel een culinaire avond willen, maar een gevarieerd gezelschap hebben waar niet iedereen iets met koken hoeft te hebben en je toch wat leert! De kosten van de masterclass zijn € 89,95 per persoon excl. BTW. Groepen zijn welkom vanaf 12 personen. Daaronder rekenen wij een meerprijs in overleg.

Een mooie beleving waar je zeker wijzer van wordt!

Kookworkshop Teambuilding – Koken met DISC

Voor bedrijven en teams die op zoek zijn naar een unieke teambuildingervaring, bieden we ‘Koken met DISC’. Ontdek hoe verschillende persoonlijkheden samenwerken in de keuken en versterk de banden binnen je team, terwijl je samen een heerlijke maaltijd bereidt. Natuurlijk geniet je ook van heerlijk eten in onze sfeervolle trainingsruimte TraineesPlace.

Tijden en prijs

Tijdens de workshop bereid je een lunch of diner en deze wordt aan het einde van de dag genuttigd in onze sfeervolle ruimte. Lunch van bijvoorbeeld 10:00u tot 14:30u of diner van 15:00 tot 20:00u. De kosten van Koken met DISC zijn vanaf € 295 per persoon ex. BTW. Groepen zijn welkom vanaf 8 personen daaronder rekenen wij een meerprijs in overleg

Leer de ambacht van het koken tijdens onze kookworkshops in Utrecht

Onze kookworkshops in provincie Utrecht zijn perfect voor groepen en bedrijven die op zoek zijn naar een unieke en smakelijke ervaring.
Of je nu je culinaire repertoire wilt uitbreiden, een leuke teambuildingactiviteit zoekt of gewoon een gezellige avond wilt doorbrengen; TraineesKitchen heeft iets voor jou.
Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor één van onze kookworkshops in Utrecht. Wil je graag meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op.

Neem een KIJKJE in onze keuken