Ons team

Ramona Burgers

Trainer

Als ik het beste in mensen naar boven haal, zij gaan functioneren in waar ze goed in zijn en teams groeien in communicatie, dan word ik enthousiast!

Ramona Burgers, is begonnen met een opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de HBO in Ede.
Na een aantal jaren werkervaring en kennis opgedaan te hebben bij een aantal organisaties op het gebied van maatschappelijke hulpverlening en welzijn, o.a. Oudezijds 100 te Amsterdam en Timon te Zeist, besloot Ramona om full-time betrokken te zijn bij Catering Groep Nederland. In de tijd, inmiddels alweer zeker 20 jaar bij Catering Groep Nederland, heeft Ramona zich gespecialiseerd in de richting van training- van de medewerkers in gedrag en communicatie, zodat er meer gastgericht gewerkt kan worden. De kennis en vaardigheden die opgedaan zijn in de opleiding en de jarenlange ervaring zorgen voor een goede bagage. Ramona is daarnaast gecertificeerd trainer van het DISC profiel. Daarbij wordt inzicht gegeven in gedrag en communicatie ter verbetering van onderlinge relaties in teams. Dit kan individueel en door middel van een teamtraining. De mensen krijgen inzicht in gedrag en leren communicatie te verbeteren. Het trainen van teams om tot een betere samenwerking te komen en inzicht te krijgen in jezelf en de ander is heel waardevol. Ramona haalt graag het beste in de ander naar boven!

Inmiddels heeft Ramona zich ook gespecialiseerd tot studiekeuze coach. Jonge mensen die een keuze moeten gaan maken kunnen terecht voor een passend advies. Dat geldt ook voor volwassenen die een verandering in hun loopbaan willen. Aan de hand van interesse- en persoonlijkheidsassessments en profielen krijg je een advies waar je echt wat mee kunt.’

Neem een KIJKJE in onze wereld