Training en INZICHT in GEDRAG en COMMUNICATIE door DISC.

DISC Individueel

Wil jij meer inzicht krijgen in je gedrag, kwaliteiten en de bijbehorende communicatie?

Als je op zoek bent naar meer inzicht in je talenten, wilt weten wat jouw voorkeur heeft in gedrag en als je je kwaliteiten goed wilt inzetten dan is DISC individueel iets voor jou. Er zijn veel mogelijkheden dit kun je ook terug vinden onder de uitleg van de inhoud van de trainingen. Je krijgt door een DISC training ook inzicht in je eigen manier van communiceren en in de communicatie van de ander. Dit helpt om anderen beter te begrijpen, maar ook om voor je zelf te ontdekken waarom je op een bepaalde manier communiceert en hoe je aan kunt sluiten op anderen.

Als je een assessment met DISC bij ons komt doen kijken we eerst samen welke vorm voor jou past. Er zijn allerlei specifieke profielen, jij kiest uiteraard welke je wilt doen. Als je komt voor advies in je studiekeuze passen we een andere vorm toe dan dat je komt als leidinggevende en daar meer tools voor wilt ontvangen. Als je gewoon nieuwsgierig bent en op zoek naar meer inzicht in je kwaliteiten dan past daar weer een andere vorm bij.

Het is praktisch en duidelijke methode, het geeft direct inzicht in jezelf, je gedrag en de bijbehorende communicatie.

Hoe werkt het?

Je maakt een afspraak en krijgt een korte uitleg over DISC en wat het je oplevert. Daarna vul je gelijk online je profiel in en volgt er een heldere rapportage. Die wordt uitgebreid met je besproken en je krijgt praktische tips mee, waar je direct wat aan hebt. Dat komt omdat je meer inzicht hebt gekregen in je gedrag en de bijbehorende communicatie. Je gaat naar huis met een mooie map inclusief je rapportage en een aantal handige materialen, om DISC op deze manier in te kunnen zetten voor jezelf, maar ook om anderen beter te gaan begrijpen. Dit kost in totaal ongeveer 1,5 uur qua tijd in totaal. Het geeft je inzicht en je kunt er direct mee aan de slag omdat je gelijk ook jouw rapportage mee naar huis neemt.

Wat vinden onze gasten van ons?


Neem een KIJKJE in de keuken van je EIGEN ik