Ontdek jouw talent en Mogelijkheden
bij het kiezen van jouw Baan.

Loopbaanadvies via kort & praktisch traject

Wil jij weten welke beroepen passen bij jouw talenten en interesses? Volg dan ons loopbaanadvies traject. Dit korte, praktische traject geeft je meer inzicht in wat bij jou past. We kijken eerst samen naar je profiel: wie ben je, wat doe je graag en wat zijn je sterke kanten? Als je namelijk doet wat bij je past en weet wat je talent is – in plaats van steeds bezig te zijn met wat je niet kunt of lastig vindt – dan groei je acht keer zo snel blijkt uit onderzoek.

Start traject loopbaanadvies

Bij de start van het loopbaanadvies traject kijk je samen met onze loopbaanadviseur gericht naar jouw talent, interesses en beroepsprofiel. Dit doen we aan de hand van een gesprek en profieltesten. We kijken eerst naar je persoonlijkheidsprofiel:

  • Welke voorkeuren heb je?
  • Welke kwaliteiten bezit je?
  • Wat is jouw teamrol / denkstijl en wat zijn jouw drijfveren?

Zo krijg je een helder beeld bij het zoeken naar een andere baan waar je voorkeur ligt en waar je dan dus ook werkplezier uit gaat halen. Meer inzicht in jezelf helpt je ook om een passende baan te zoeken. Daarnaast helpt het je om te verwoorden naar de ander waarom die baan bij je past. Het kan ook zijn dat je tegen dingen aanloopt in je huidige baan en wilt weten hoe dat komt. Verder is het een mogelijkheid om dit te gebruiken als je terugkerend bent in het werkproces en zoekt naar wat bij je past.

Daarna kunnen we de LINC 3 afnemen. Je kijkt dan heel gericht welke interesses en competenties je hebt en welk menstype. Dat is gekoppeld aan een database waar alle opleidingen, beroepen en ook een vacaturebank inzit. Op deze vacaturebank kun je ook vacature alerts maken voor jezelf en daar kun je de komende tijd gebruik van blijven maken. Zo zie je welke vacatures er zijn. Ook brengt het je op ideeën waar je zelf misschien in eerste instantie niet aan dacht.

3 trajecten voor loopbaanadvies

  1. DISC 3D profiel (gedrag, communicatie, teamrol/denkstijl en drijfveren), inclusief een adviesgesprek en rapportage a € 325,- excl. BTW / € 393,25 incl. BTW (tijdsduur 2,5 uur).
  2. DISC 3 D profiel en LINC 3 persoonlijkheidstest, inclusief interesses en beroepskeuze profiel met 2 adviesgesprekken en rapportage a € 520,- excl. BTW / € 629,20 incl. BTW (tijdsduur 1x 2,5 uur en 1x 1,5 uur)
  3. DISC 3 D profiel en LINC 3 persoonlijkheidstest, inclusief interesses en beroepskeuze profiel met 3 adviesgesprekken, rapportage en andere werkvormen. Samen met onze loopbaanadviseur kijken jullie dan samen bijvoorbeeld ook nog naar kwaliteiten en voorwaarden die je nodig hebt om die kwaliteiten in te kunnen zetten. Dat is ook waardevol (waar moet bijvoorbeeld een werkomgeving aan voldoen om je kwaliteiten in te kunnen zetten). Verder kijken we naar jouw interesses. Als je in je werk jouw interesses kwijt kunt, dan lukt het vaak ook om te volharden, omdat je bewust hebt gekozen voor een bepaalde baan. € 645,- excl. BTW / € 780,45 incl. BTW (tijdsduur 1x 2,5 uur en 1x 1,5 uur en 1x 1 uur).

Uiteraard kunnen trajecten naar behoefte worden uitgebreid in overleg.

Wil jij ook aan de slag met onze loopbaanadviseur?

Als je gebruik maakt van ons loopbaanadvies traject, ga je ontdekken wat jouw talenten en mogelijkheden zijn, en maak je een gerichte en overwogen keuze voor jouw nieuwe baan. Neem contact met ons op en we bespreken graag met jou de mogelijkheden.


Wat vinden onze gasten van ons?


Neem een KIJKJE in de keuken van je EIGEN ik