Kookcursussen en KOOKWORKSHOPS door een GEDIPLOMEERDE chef.

De Big Green Egg workshop is leuk en heerlijk veelzijdig!

Heb jij altijd al eens willen leren koken op een Big Green Egg? Wil jij met jouw vrienden of collega’s echt iets leuks en origineels doen, en mag koken daar een onderdeel van zijn? Volg dan de Big Green Egg workshop bij TraineesKitchen.

De Big Green Egg biedt eindeloze mogelijkheden

Koken op de Big Green Egg is misschien wel een van de leukste dingen die TraineesPoint aanbiedt. Het is zo heerlijk veelzijdig! De Big Green Egg is gebaseerd op het principe van de 3000 jaar oude ‘Kamado’, een soort klei-oven. Lekker robuust en gemaakt van keramiek dat bestand is tegen hoge en lage temperaturen.

Koken op de Green Egg; iedereen kan het ervaren en iedereen kan het leren. De Big Green Egg staat namelijk gewoon in onze keuken! Onze chef wil zijn smaak en passie hiervoor graag op iedereen overbrengen. Daarom bieden wij deze Green Egg workshop aan.

Hoe ziet onze Big Green Egg workshop eruit?

Zoals bij elke workshop van TraineesKitchen wordt je allereerst hartelijk ontvangen in onze sfeervolle TraineesPlace. Onder het genot van koffie / thee, minisweets en een amuse geeft onze chef uitleg over het verloop van de avond. Hij stelt ook zijn team aan je voor. Tijdens deze workshop ga je een heerlijke 3- of 4-gangenmenu bereiden in onze keuken. Daarna is er uiteraard de gelegenheid om met elkaar aan tafel te gaan en te genieten van de gerechten die je samen hebt bereid.

Ook deze kookworkshop volgen?

Vraag direct de offerte aan. De tijden kunnen variëren. Het is erg leuk en leerzaam voor een vriendenmiddag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, maar ook zeker voor de serieuze (amateur)kok die graag zijn of haar skills wil uitbreiden. De kosten van de kookworkshop zijn € 89,95 per persoon ex. BTW. Groepen zijn welkom vanaf 12 personen. Daaronder rekenen wij een meerprijs in overleg.

Koken op de Big Green Egg kan iedereen leren!

Kookworkshops worden verzorgd vanaf oktober t/m mei. De maand december in overleg.

Wat vinden onze gasten van ons?


Neem een KIJKJE in onze keuken