Training op het GEBIED van KOKEN, tafeletiguette en gastvrijheid.

TraineesTable

Bij TraineesTable kun je genieten van pure kookkunst.

Stel je hebt een belangrijke afspraak met een aantal zakenrelaties of gaat heerlijk met vrienden dineren in een luxe restaurant…..
Jullie arriveren en worden naar de tafel gebracht door de gastheer. Maar je vraagt je af……waar hoor ik te gaan zitten? De gastheer komt aan tafel en vraagt aan jou de wijn goed te keuren…..maar hoe doe je dat eigenlijk? Jullie toosten op een succesvolle avond…..moet het glas juist klinken tegen het glas van de ander of niet?

Een van deze voorbeelden komen je vast bekend voor, we willen je daarom graag kennis laten maken met TraineesTable. Je komt met een eigen gekozen gezelschap van 12-25 personen naar onze sfeervolle locatie. Je geniet van een smaakvol 7 gangen diner van onze chef inclusief amuses en wijnarrangement en ondertussen maak je kennis met tafeletiquette, serveertechnieken en krijg je een kijkje in de keuken. Een culinair uitje met vrienden of familie, afdeling of bedrijf is namelijk het volgen van een trainingsavond bijTraineesTable.

Bij TraineesTable leer ook je ook wat pure kookkunst is.

Onder begeleiding van onze leermeesters en chefs zullen wij je deze avond (doormiddel van training en inzicht) meenemen in de bereidingsprocessen, (tafel)etiquette en serveertechnieken. Daarbij werken ook onze trainees mee aan deze avonden, zij worden ondertussen ook opgeleid tot kok of gastheer/gastvrouw. Vandaar de naam TraineesTable. Iedereen is aan het leren en ontdekken op culinair gebied op deze avond!

We gaan voor het gezelschap aan de slag gaan met dagverse producten en het bereiden van een creatief menu. Met behulp van deze avonden, waarin je op een leuke manier wordt meegenomen in de (tafel)etiquette brengen jullie de theorie in praktijk.

Je mag vragen zoveel je wilt, genieten van de bereidingen en de wijnen, opmaak van de borden, de afwas laten staan en recepten mee naar huis nemen!

Bij TraineesTable kun je genieten van pure kookkunst.


Welke data?

De data waarop deze avond wordt gegeven zijn in overleg. De maandag tot donderdag avonden van oktober, november, januari, februari, maart, april en mei, zijn over het algemeen mogelijk. Weekenddata en overige maanden afhankelijk van onze agenda.

Aan tafel?

Er is ruimte voor groepen van 12 tot en met ongeveer 25 personen. Je reserveert al een 7 gangen diner incl. amuses en incl. wijnarrangement bij TraineesTable vanaf € 119,95 excl. BTW per persoon.

Wijze van reserveren

Wil je een optie plaatsen of een definitieve reservering vastleggen? Bel of mail ons dan via onderstaand. Je kunt geheel vrijblijvend een optie plaatsen, deze optie verloopt automatisch na een week. Mocht er zich tussentijds een andere optant aandienen dan moet je binnen 24 uur laten weten of je je optie wenst om te zetten in een definitieve reservering.

Neem een KIJKJE bij ons aan tafel