Stel je hebt een belangrijke afspraak met een aantal zakenrelaties of gaat heerlijk met vrienden dineren in een luxe restaurant…..
Jullie arriveren en worden naar de tafel gebracht door de gastheer. Maar je vraagt je af……waar hoor ik te gaan zitten? De gastheer komt aan tafel en vraagt aan jou de wijn goed te keuren…..maar hoe doe je dat eigenlijk? Jullie toosten op een succesvolle avond…..moet het glas juist klinken tegen het glas van de ander of niet?
Een van deze voorbeelden komen je vast bekend voor, we willen je daarom graag kennis laten maken met TraineesTable. Je komt met een eigen gekozen gezelschap van 12-25 personen naar onze sfeervolle locatie. Je geniet van een smaakvol 7 gangen diner van onze chef inclusief amuses en wijnarrangement en ondertussen maak je kennis met tafeletiquette, serveertechnieken en krijg je een kijkje in de keuken. Een culinair uitje met vrienden of familie, afdeling of bedrijf is namelijk het volgen van een trainingsavond bijTraineesTable.
Bij TraineesTable leer ook je ook wat pure kookkunst is.
Onder begeleiding van onze leermeesters en chefs zullen wij je deze avond (doormiddel van training en inzicht) meenemen in de bereidingsprocessen, (tafel)etiquette en serveertechnieken. Daarbij werken ook onze trainees mee aan deze avonden, zij worden ondertussen ook opgeleid tot kok of gastheer/gastvrouw. Vandaar de naam TraineesTable. Iedereen is aan het leren en ontdekken op culinair gebied op deze avond!
We gaan voor het gezelschap aan de slag gaan met dagverse producten en het bereiden van een creatief menu. Met behulp van deze avonden, waarin je op een leuke manier wordt meegenomen in de (tafel)etiquette brengen jullie de theorie in praktijk.
Je mag vragen zoveel je wilt, genieten van de bereidingen en de wijnen, opmaak van de borden, de afwas laten staan en recepten mee naar huis nemen!